WEKO3
アイテム
Antibacterial Properties of some Spices and Herbs against Food borne Pathogens, Spoilage Bacteria, and their Application in Food Preservation
https://doi.org/10.24514/00002836
https://doi.org/10.24514/00002836407f02bf-f23a-4c46-9f71-a68e3e9942b7
| 名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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| Item type | 紀要論文01 / Departmental Bulletin Original Article(1) | |||||||||||
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| 公開日 | 2019-12-20 | |||||||||||
| タイトル | ||||||||||||
| タイトル | Antibacterial Properties of some Spices and Herbs against Food borne Pathogens, Spoilage Bacteria, and their Application in Food Preservation | |||||||||||
| タイトル | ||||||||||||
| タイトル | Antibacterial Properties of some Spices and Herbs against Food borne Pathogens, Spoilage Bacteria, and their Application in Food Preservation | |||||||||||
| 言語 | en | |||||||||||
| 言語 | ||||||||||||
| 言語 | eng | |||||||||||
| 資源タイプ | ||||||||||||
| 資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
| 資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||
| ID登録 | ||||||||||||
| ID登録 | 10.24514/00002836 | |||||||||||
| ID登録タイプ | JaLC | |||||||||||
| 著者 |
ホク, モハメド・ラフズル
× ホク, モハメド・ラフズル
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| 書誌情報 |
食品総合研究所研究報告 en : Report of National Food Research Institute 巻 72, p. 113-113, 発行日 2008-03-01 |
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| 出版者 | ||||||||||||
| 出版者 | 農業・食品産業技術総合研究機構 | |||||||||||
| ISSN | ||||||||||||
| 収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
| 収録物識別子 | 0301-9780 | |||||||||||
| DOI | ||||||||||||
| 関連タイプ | isIdenticalTo | |||||||||||
| 識別子タイプ | DOI | |||||||||||
| 関連識別子 | 10.24514/00002836 | |||||||||||
| 著者版フラグ | ||||||||||||
| 出版タイプ | VoR | |||||||||||
| 出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||||||||