WEKO3
アイテム / Predicting sensory evaluation indices of Cheddar cheese texture by fluorescence fingerprint measurement coupled with an optical fibre / SC10201907250010_PostPrint-a
SC10201907250010_PostPrint-a
ファイル | ライセンス |
---|---|
SC10201907250010_PostPrint-a.pdf (1.7 MB) sha256 8a33b1a71e145cd2762634510b0741e3d2badc59fb95df0a6eaadc89a4dc182a |
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported (CC BY-NC-ND 3.0) |
公開日 | 2020-05-01 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | SC10201907250010_PostPrint-a.pdf | |||||
本文URL | https://repository.naro.go.jp/record/2871/files/SC10201907250010_PostPrint-a.pdf | |||||
ラベル | SC10201907250010_PostPrint | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 1.7 MB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|