WEKO3
アイテム
Complex coacervates from gelatin and octenyl succinic anhydride modified kudzu starch: Insights of formulation and characterization
https://repository.naro.go.jp/records/2859
https://repository.naro.go.jp/records/2859b97d90ae-ce78-4d1f-a36b-2d64690181b6
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2019-10-04 | |||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||
タイトル | Complex coacervates from gelatin and octenyl succinic anhydride modified kudzu starch: Insights of formulation and characterization | |||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||
タイトル | Complex coacervates from gelatin and octenyl succinic anhydride modified kudzu starch: Insights of formulation and characterization | |||||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||||||||||
著者 |
NEVES, Marcos Antonio
× NEVES, Marcos Antonio
× 小林, 功
× 中嶋, 光敏
|
|||||||||||||||||||||||
書誌情報 |
Food Hydrocolloids en : Food Hydrocolloids 巻 86, p. 70-77, 発行日 2019-01 |
|||||||||||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||||||||||
出版者 | Elsevier | |||||||||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||||||||
収録物識別子 | 0268-005X | |||||||||||||||||||||||
DOI | ||||||||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||||||||
関連識別子 | 10.1016/j.foodhyd.2018.01.040 | |||||||||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||||||||
関連名称 | SC30201903060018 | |||||||||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||||||||
関連名称 | NARO成果DBr | |||||||||||||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||||||||
関連識別子 | http://dx.doi.org/10.1016/j.foodhyd.2018.01.040 | |||||||||||||||||||||||
関連名称 | Food Hydrocolloids |