WEKO3
アイテム
Complex coacervates from gelatin and octenyl succinic anhydride modified kudzu starch: Insights of formulation and characterization
https://repository.naro.go.jp/records/2859
https://repository.naro.go.jp/records/2859b97d90ae-ce78-4d1f-a36b-2d64690181b6
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2019-10-04 | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | Complex coacervates from gelatin and octenyl succinic anhydride modified kudzu starch: Insights of formulation and characterization | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | Complex coacervates from gelatin and octenyl succinic anhydride modified kudzu starch: Insights of formulation and characterization | |||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||||
著者 |
NEVES, Marcos Antonio
× NEVES, Marcos Antonio
WEKO
3611
× 小林, 功× 中嶋, 光敏
WEKO
3215
|
|||||||||||||||||
書誌情報 |
Food Hydrocolloids en : Food Hydrocolloids 巻 86, p. 70-77, 発行日 2019-01 |
|||||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||||
出版者 | Elsevier | |||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||
収録物識別子 | 0268-005X | |||||||||||||||||
DOI | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
関連識別子 | 10.1016/j.foodhyd.2018.01.040 | |||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||
関連名称 | SC30201903060018 | |||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||
関連名称 | NARO成果DBr | |||||||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
関連識別子 | http://dx.doi.org/10.1016/j.foodhyd.2018.01.040 | |||||||||||||||||
関連名称 | Food Hydrocolloids |