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アイテム
Fe-transferrins or their homologues in ex-vivo mushrooms as identified by ESR spectroscopy and quantum chemical calculations: A full spin-Hamiltonian approach for the ferric sextet state with intermediate zero-field splitting parameters
https://repository.naro.go.jp/records/2856
https://repository.naro.go.jp/records/28565d18be7f-4a13-4cd6-92b9-d7bff1d85190
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||
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公開日 | 2019-10-04 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Fe-transferrins or their homologues in ex-vivo mushrooms as identified by ESR spectroscopy and quantum chemical calculations: A full spin-Hamiltonian approach for the ferric sextet state with intermediate zero-field splitting parameters | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Fe-transferrins or their homologues in ex-vivo mushrooms as identified by ESR spectroscopy and quantum chemical calculations: A full spin-Hamiltonian approach for the ferric sextet state with intermediate zero-field splitting parameters | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
言語 | ||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||
著者 |
亀谷, 宏美
× 亀谷, 宏美
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書誌情報 |
Food Chemistry en : Food Chemistry 巻 266, p. 24-30, 発行日 2018-11-15 |
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出版者 | ||||||||||||
出版者 | Elsevier | |||||||||||
ISSN | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
収録物識別子 | 0308-8146 | |||||||||||
DOI | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | 10.1016/j.foodchem.2018.05.092 | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
関連名称 | SC30201812260001 | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
関連名称 | NARO成果DBa | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
関連名称 | C30201807100001_4553.pdf | |||||||||||
関連サイト | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2018.05.092 | |||||||||||
関連名称 | Food Chemistry |