WEKO3
アイテム
Antioxidant Activities of Radish and Sweet Potato using Chromogen Radicals during the Drying
https://doi.org/10.24514/00002677
https://doi.org/10.24514/0000267722a72e1d-b3bf-4c35-bd9c-52082cb13b1b
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
nfri_report_No68p51-51p.pdf (9.6 kB)
|
|
Item type | 紀要論文01 / Departmental Bulletin Original Article(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2019-12-20 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Antioxidant Activities of Radish and Sweet Potato using Chromogen Radicals during the Drying | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Antioxidant Activities of Radish and Sweet Potato using Chromogen Radicals during the Drying | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
ID登録 | ||||||
ID登録 | 10.24514/00002677 | |||||
ID登録タイプ | JaLC | |||||
著者 |
ODBAYAR, Tsiei-Oidov
× ODBAYAR, Tsiei-Oidov |
|||||
書誌情報 |
食品総合研究所研究報告 en : Report of National Food Research Institute 巻 68, p. 51-51, 発行日 2004-03-01 |
|||||
出版者 | ||||||
出版者 | 農業・食品産業技術総合研究機構 | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 0301-9780 | |||||
DOI | ||||||
関連タイプ | isIdenticalTo | |||||
識別子タイプ | DOI | |||||
関連識別子 | 10.24514/00002677 | |||||
著者版フラグ | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |