WEKO3
アイテム
In vitro and in silico characterisation of Lactobacillus paraplantarum D2-1, a starter culture for soymilk fermentation
https://repository.naro.go.jp/records/2731
https://repository.naro.go.jp/records/27314afe024b-7d43-4149-a474-df4b203e8a9a
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2019-09-27 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | In vitro and in silico characterisation of Lactobacillus paraplantarum D2-1, a starter culture for soymilk fermentation | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | In vitro and in silico characterisation of Lactobacillus paraplantarum D2-1, a starter culture for soymilk fermentation | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
言語 | ||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||
著者 |
冨田, 理
× 冨田, 理
WEKO
1691
|
|||||||||||
書誌情報 |
International Journal of Food Sciences and Nutrition 巻 69, 号 7, p. 857-869, 発行日 2018-01-10 |
|||||||||||
出版者 | ||||||||||||
出版者 | Taylor & Francis | |||||||||||
ISSN | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
収録物識別子 | 0963-7486 | |||||||||||
DOI | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | 10.1080/09637486.2017.1422701 | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
関連名称 | NARO成果DBa | |||||||||||
関連サイト | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1080/09637486.2017.1422701 | |||||||||||
関連名称 | International Journal of Food Sciences and Nutrition |