WEKO3
アイテム
Formulation and characterization of oil-In-water emulsions stabilized by gelatinized kudzu starch
https://repository.naro.go.jp/records/2730
https://repository.naro.go.jp/records/2730c016c9cc-3b69-4dc8-8946-f1596507fd63
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2019-09-27 | |||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||
タイトル | Formulation and characterization of oil-In-water emulsions stabilized by gelatinized kudzu starch | |||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||
タイトル | Formulation and characterization of oil-In-water emulsions stabilized by gelatinized kudzu starch | |||||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||||||||||
著者 |
NEVES, Marcos Antonio
× NEVES, Marcos Antonio
× 小林, 功
× 中嶋, 光敏
|
|||||||||||||||||||||||
書誌情報 |
International Journal of Food Properties 巻 20, 号 sup2, p. 1329-1341, 発行日 2017-12-14 |
|||||||||||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||||||||||
出版者 | Taylor & Francis | |||||||||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||||||||
収録物識別子 | 1094-2912 | |||||||||||||||||||||||
DOI | ||||||||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||||||||
関連識別子 | 10.1080/10942912.2017.1347675 | |||||||||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||||||||
関連名称 | NARO成果DBa | |||||||||||||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1080/10942912.2017.1347675 | |||||||||||||||||||||||
関連名称 | International Journal of Food Properties |