WEKO3
アイテム
Formulation and characterization of oil-In-water emulsions stabilized by gelatinized kudzu starch
https://repository.naro.go.jp/records/2730
https://repository.naro.go.jp/records/2730c016c9cc-3b69-4dc8-8946-f1596507fd63
| Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||||||||||
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| 公開日 | 2019-09-27 | |||||||||||||||||||||||
| タイトル | ||||||||||||||||||||||||
| タイトル | Formulation and characterization of oil-In-water emulsions stabilized by gelatinized kudzu starch | |||||||||||||||||||||||
| タイトル | ||||||||||||||||||||||||
| タイトル | Formulation and characterization of oil-In-water emulsions stabilized by gelatinized kudzu starch | |||||||||||||||||||||||
| 言語 | en | |||||||||||||||||||||||
| 言語 | ||||||||||||||||||||||||
| 言語 | eng | |||||||||||||||||||||||
| 資源タイプ | ||||||||||||||||||||||||
| 資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||||||||
| 資源タイプ | journal article | |||||||||||||||||||||||
| アクセス権 | ||||||||||||||||||||||||
| アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||||||||||
| アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||||||||||
| 著者 |
NEVES, Marcos Antonio
× NEVES, Marcos Antonio
× 小林, 功
× 中嶋, 光敏
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| 書誌情報 |
International Journal of Food Properties 巻 20, 号 sup2, p. 1329-1341, 発行日 2017-12-14 |
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| 出版者 | ||||||||||||||||||||||||
| 出版者 | Taylor & Francis | |||||||||||||||||||||||
| ISSN | ||||||||||||||||||||||||
| 収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||||||||
| 収録物識別子 | 1094-2912 | |||||||||||||||||||||||
| DOI | ||||||||||||||||||||||||
| 識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||||||||
| 関連識別子 | 10.1080/10942912.2017.1347675 | |||||||||||||||||||||||
| 情報源 | ||||||||||||||||||||||||
| 関連名称 | NARO成果DBa | |||||||||||||||||||||||
| 関連サイト | ||||||||||||||||||||||||
| 識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||||||||
| 関連識別子 | https://doi.org/10.1080/10942912.2017.1347675 | |||||||||||||||||||||||
| 関連名称 | International Journal of Food Properties | |||||||||||||||||||||||