WEKO3
アイテム
Reduction of dietary lysine increases free glutamate content in chicken meat and improves its taste.
https://repository.naro.go.jp/records/272
https://repository.naro.go.jp/records/2720d503b5f-1d95-4328-81ed-d88b56c38d7a
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||
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公開日 | 2018-03-29 | |||||||
タイトル | ||||||||
タイトル | Reduction of dietary lysine increases free glutamate content in chicken meat and improves its taste. | |||||||
タイトル | ||||||||
タイトル | Reduction of dietary lysine increases free glutamate content in chicken meat and improves its taste. | |||||||
言語 | en | |||||||
言語 | ||||||||
言語 | eng | |||||||
資源タイプ | ||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||
資源タイプ | journal article | |||||||
アクセス権 | ||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||
著者 |
WATANABE, Genya
× WATANABE, Genya
WEKO
2212
× KOBAYASHI, Hiroyuki× SHIBATA, Masahiro× KUBOTA, Masatoshi× KADOWAKI, Motoni× FUJIMURA, Shinobu |
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書誌情報 |
Animal Science Journal en : Animal Science Journal 巻 88, 号 2, p. 300-305, 発行日 2017-02-28 |
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出版者 | ||||||||
出版者 | John Wiley & Sons, Inc. | |||||||
ISSN | ||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||
収録物識別子 | 1740-0929 | |||||||
DOI | ||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||
関連識別子 | 10.1111/asj.12577 | |||||||
権利 | ||||||||
権利情報 | © John Wiley & Sons, Inc. | |||||||
権利 | ||||||||
権利情報 | © Japanese Society of Animal Science | |||||||
情報源 | ||||||||
関連名称 | SC10201707120021 | |||||||
関連サイト | ||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||
関連識別子 | http://dx.doi.org/10.1111/asj.12577 | |||||||
関連名称 | Animal Science Journal |