ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance


インデックスリンク

インデックスツリー

  • RootNode

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 学術雑誌論文
  2. A-Z
  3. L-
  1. INDEX:組織別
  2. 農研機構 食品研究部門

Bio-electrochemical impedance analysis of frozen Japanese pear tissues: And the relationships among the physical properties, total polyphenol content, and oxidase activity

https://repository.naro.go.jp/records/9202
https://repository.naro.go.jp/records/9202
1f418295-7934-4d82-bbdb-b142f7663c13
Item type 学術雑誌論文 / Journal Article(1)
公開日 2023-04-07
タイトル
タイトル Bio-electrochemical impedance analysis of frozen Japanese pear tissues: And the relationships among the physical properties, total polyphenol content, and oxidase activity
タイトル
タイトル Bio-electrochemical impedance analysis of frozen Japanese pear tissues: And the relationships among the physical properties, total polyphenol content, and oxidase activity
言語 en
言語
言語 eng
キーワード
主題Scheme Other
主題 Japanese pear
キーワード
主題Scheme Other
主題 Bio-electrochemical impedance spectroscopy
キーワード
主題Scheme Other
主題 Physical property
キーワード
主題Scheme Other
主題 Thawing rate
キーワード
主題Scheme Other
主題 Polyphenol oxidase
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Japanese pear
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Bio-electrochemical impedance spectroscopy
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Physical property
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Thawing rate
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Polyphenol oxidase
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ journal article
アクセス権
アクセス権 metadata only access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_14cb
著者 渡邊, 高志

× 渡邊, 高志

渡邊, 高志

ja-Kana ワタナベ, タカシ

en WATANABE, Takashi

Search repository
書誌情報 LWT - Food Science and Technology
en : LWT - Food Science and Technology

巻 153, p. 112499-112499, 発行日 2022
出版者
出版者 Elsevier
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 0023-6438
DOI
識別子タイプ DOI
関連識別子 10.1016/j.lwt.2021.112499
関連サイト
識別子タイプ DOI
関連識別子 https://doi.org/10.1016/j.lwt.2021.112499
関連名称 LWT - Food Science and Technology
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-05-15 14:14:36.480921
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

WATANABE, Takashi, 2022, Bio-electrochemical impedance analysis of frozen Japanese pear tissues: And the relationships among the physical properties, total polyphenol content, and oxidase activity: Elsevier, 112499–112499 p.

Loading...

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3