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  1. 学術雑誌論文
  2. A-Z
  3. F-
  1. INDEX:組織別
  2. 農研機構 食品研究部門

Relationships among expression of six representative genes, bacterial multiplication, color changes of fresh cut cabbages during storage with focus on accumulated storage temperature

https://repository.naro.go.jp/records/9134
https://repository.naro.go.jp/records/9134
68c6fbae-f106-4b4e-bad0-8c20dd08ff12
Item type 学術雑誌論文 / Journal Article(1)
公開日 2023-04-07
タイトル
タイトル Relationships among expression of six representative genes, bacterial multiplication, color changes of fresh cut cabbages during storage with focus on accumulated storage temperature
タイトル
タイトル Relationships among expression of six representative genes, bacterial multiplication, color changes of fresh cut cabbages during storage with focus on accumulated storage temperature
言語 en
言語
言語 eng
キーワード
主題Scheme Other
主題 Fresh cut cabbage
キーワード
主題Scheme Other
主題 Accumulated storage temperature
キーワード
主題Scheme Other
主題 Bacteria multiplication
キーワード
主題Scheme Other
主題 Color changes
キーワード
主題Scheme Other
主題 Gene expression analysis
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Fresh cut cabbage
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Accumulated storage temperature
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Bacteria multiplication
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Color changes
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Gene expression analysis
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ journal article
アクセス権
アクセス権 metadata only access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_14cb
著者 渡邊, 高志

× 渡邊, 高志

渡邊, 高志

ja-Kana ワタナベ, タカシ

en WATANABE, Takashi

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中村, 宣貴

× 中村, 宣貴

中村, 宣貴

ja-Kana ナカムラ, ノブタカ

en NAKAMURA, Nobutaka

Search repository
NAGATA, Masayasu

× NAGATA, Masayasu

en NAGATA, Masayasu

Search repository
書誌情報 Food Control
en : Food Control

巻 113, p. 107190-107190, 発行日 2020
出版者
出版者 Elsevier
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 0956-7135
DOI
識別子タイプ DOI
関連識別子 10.1016/j.foodcont.2020.107190
情報源
関連名称 C30202008030007-SC30202012140017
関連サイト
識別子タイプ DOI
関連識別子 https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2020.107190
関連名称 Food Control
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Ver.1 2023-05-15 14:14:48.684444
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Cite as

WATANABE, Takashi, NAKAMURA, Nobutaka, NAGATA, Masayasu, 2020, Relationships among expression of six representative genes, bacterial multiplication, color changes of fresh cut cabbages during storage with focus on accumulated storage temperature: Elsevier, 107190–107190 p.

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