ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance


インデックスリンク

インデックスツリー

  • RootNode

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 学術雑誌論文
  2. A-Z
  3. F-
  1. INDEX:組織別
  2. 農研機構 食品研究部門

Estimating the sensory qualities of tomatoes using visible and near-infrared spectroscopy and interpretation based on gas chromatography–mass spectrometry metabolomics

https://repository.naro.go.jp/records/9128
https://repository.naro.go.jp/records/9128
3ec1dc54-10de-49bd-bada-54f284bed3f4
Item type 学術雑誌論文 / Journal Article(1)
公開日 2023-04-07
タイトル
タイトル Estimating the sensory qualities of tomatoes using visible and near-infrared spectroscopy and interpretation based on gas chromatography–mass spectrometry metabolomics
タイトル
タイトル Estimating the sensory qualities of tomatoes using visible and near-infrared spectroscopy and interpretation based on gas chromatography–mass spectrometry metabolomics
言語 en
言語
言語 eng
キーワード
主題Scheme Other
主題 Sensory attributes
キーワード
主題Scheme Other
主題 Selectivity ratio
キーワード
主題Scheme Other
主題 Informative wavelengths
キーワード
主題Scheme Other
主題 Metabolites
キーワード
主題Scheme Other
主題 Intercorrelations
キーワード
主題Scheme Other
主題 Partial least squares regression
キーワード
主題Scheme Other
主題 Principal component analysis
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Sensory attributes
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Selectivity ratio
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Informative wavelengths
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Metabolites
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Intercorrelations
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Partial least squares regression
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Principal component analysis
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ journal article
アクセス権
アクセス権 metadata only access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_14cb
著者 李, 心悦

× 李, 心悦

李, 心悦

ja-Kana リ, シンユェ

en LI, Xinyue

Search repository
蔦, 瑞樹

× 蔦, 瑞樹

蔦, 瑞樹

ja-Kana ツタ, ミズキ

en TSUTA, Mizuki

Search repository
早川, 文代

× 早川, 文代

早川, 文代

ja-Kana ハヤカワ, フミヨ

en HAYAKAWA, Fumiyo

Search repository
中野, 優子

× 中野, 優子

中野, 優子

ja-Kana ナカノ, ユウコ

en NAKANO, Yuko

Search repository
風見, 由香利

× 風見, 由香利

風見, 由香利

ja-Kana カザミ, ユカリ

en KAZAMI, Yukari

Search repository
池羽田, 晶文

× 池羽田, 晶文

池羽田, 晶文

ja-Kana イケハタ, アキフミ

en IKEHATA, Akifumi

Search repository
書誌情報 Food Chemistry
en : Food Chemistry

巻 343, p. 128470-128470, 発行日 2021
出版者
出版者 Elsevier
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 0308-8146
DOI
識別子タイプ DOI
関連識別子 10.1016/j.foodchem.2020.128470
情報源
関連名称 C30202011040001-SC30202011200006
関連サイト
識別子タイプ DOI
関連識別子 https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2020.128470
関連名称 Food Chemistry
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-05-15 14:10:59.168708
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

LI, Xinyue, TSUTA, Mizuki, HAYAKAWA, Fumiyo, NAKANO, Yuko, KAZAMI, Yukari, IKEHATA, Akifumi, 2021, Estimating the sensory qualities of tomatoes using visible and near-infrared spectroscopy and interpretation based on gas chromatography–mass spectrometry metabolomics: Elsevier, 128470–128470 p.

Loading...

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3