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  1. INDEX:組織別
  2. 農研機構 食品研究部門
  3. 研究報告
  4. 農研機構報告 食品部門
  5. 1号

Preparation and characterization of esterified xylo-oligosaccharides- stabilized oil-in-water emulsions using microchannel emulsification

https://doi.org/10.24514/00000077
https://doi.org/10.24514/00000077
2bcd7bf1-875d-4409-8332-cac6edce2c7f
名前 / ファイル ライセンス アクション
nfri_report01-16-5p.pdf nfri_report01-16-5p.pdf (322.5 kB)
Item type 一般記事 / Article(1)
公開日 2017-03-31
タイトル
タイトル Preparation and characterization of esterified xylo-oligosaccharides- stabilized oil-in-water emulsions using microchannel emulsification
言語
言語 eng
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ article
ID登録
ID登録 10.24514/00000077
ID登録タイプ JaLC
著者 Udomrati, Sunsanee

× Udomrati, Sunsanee

WEKO 3212

en Udomrati, Sunsanee

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内容記述
内容記述タイプ Other
内容記述 国連大学生研究成果
Author Affiliation : UNU-Kirin Fellow from Thailand Advanced Food Technology Laboratory, Food Engineering Division National Food Research Institute, NARO
書誌情報 農研機構研究報告 食品研究部門
en : Bulletin of the NARO, Food Research

号 1, p. 109, 発行日 2017-03
出版者
出版者 国立研究開発法人 農業・食品産業技術総合研究機構
出版者
出版者 National Agriculture and Food Research Organization (NARO)
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 2432-7891
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
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Ver.1 2023-05-15 16:31:49.920204
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Cite as

Udomrati, Sunsanee , 2017, Preparation and characterization of esterified xylo-oligosaccharides- stabilized oil-in-water emulsions using microchannel emulsification: National Agriculture and Food Research Organization (NARO), p. 109–.

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