ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance


インデックスリンク

インデックスツリー

  • RootNode

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. INDEX:組織別
  2. 農研機構 食品研究部門
  3. 研究報告
  4. 農研機構報告 食品部門
  5. 1号

Lipid-lowering ability of Lactobacillus plantarum IBT16 isolated from Vietnamese fermented shrimp in diet-induced obese mice

https://doi.org/10.24514/00000075
https://doi.org/10.24514/00000075
65a02319-ec62-44e9-af87-bf32afe3a705
名前 / ファイル ライセンス アクション
nfri_report01-16-3p.pdf nfri_report01-16-3p.pdf (366.5 kB)
Item type 一般記事 / Article(1)
公開日 2017-09-11
タイトル
タイトル Lipid-lowering ability of Lactobacillus plantarum IBT16 isolated from Vietnamese fermented shrimp in diet-induced obese mice
言語
言語 eng
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ article
ID登録
ID登録 10.24514/00000075
ID登録タイプ JaLC
著者 Thi Tuyet Nhung, Nguyen

× Thi Tuyet Nhung, Nguyen

WEKO 466

Thi Tuyet Nhung, Nguyen

Search repository
内容記述
内容記述タイプ Other
内容記述 国連大学生研究成果
Author Affiliation :UNU-Kirin Fellow from Vietnam Functionality Evaluation Laboratory, Food Function Division National Food Research Institute, NARO
書誌情報 農研機構研究報告 食品研究部門
en : Bulletin of the NARO, Food Research

号 1, p. 107, 発行日 2017-03
出版者
出版者 国立研究開発法人 農業・食品産業技術総合研究機構
出版者
出版者 National Agriculture and Food Research Organization (NARO)
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 2432-7891
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-05-15 14:14:46.912084
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

Thi Tuyet Nhung, Nguyen, 2017, Lipid-lowering ability of Lactobacillus plantarum IBT16 isolated from Vietnamese fermented shrimp in diet-induced obese mice: National Agriculture and Food Research Organization (NARO), p. 107–.

Loading...

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3