ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance


インデックスリンク

インデックスツリー

  • RootNode

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 学術雑誌論文
  2. A-Z
  3. L-
  1. INDEX:組織別
  2. 農研機構 食品研究部門
  3. 学術論文

Impact of blanching and freeze-thaw pretreatment on drying rate of carrot roots in relation to changes in cell membrane function and cell wall structure

https://repository.naro.go.jp/records/677
https://repository.naro.go.jp/records/677
43cfc0fc-dd8c-4dda-8c78-ff25a2c83b39
Item type 学術雑誌論文 / Journal Article(1)
公開日 2018-06-04
タイトル
タイトル Impact of blanching and freeze-thaw pretreatment on drying rate of carrot roots in relation to changes in cell membrane function and cell wall structure
タイトル
タイトル Impact of blanching and freeze-thaw pretreatment on drying rate of carrot roots in relation to changes in cell membrane function and cell wall structure
言語 en
言語
言語 eng
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ journal article
アクセス権
アクセス権 metadata only access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_14cb
著者 ANDO, Yasumasa

× ANDO, Yasumasa

en ANDO, Yasumasa

Search repository
Maeda, Yuka

× Maeda, Yuka

en Maeda, Yuka

Search repository
MIZUTANI, Koichi

× MIZUTANI, Koichi

en MIZUTANI, Koichi

Search repository
WAKATSUKI, Naoto

× WAKATSUKI, Naoto

en WAKATSUKI, Naoto

Search repository
蘒原, 昌司

× 蘒原, 昌司

ja 蘒原, 昌司
萩原, 昌司

en HAGIWARA, Shoji

ja-Kana ハギワラ, ショウジ


Search repository
NABETANI, Hiroshi

× NABETANI, Hiroshi

en NABETANI, Hiroshi

Search repository
書誌情報 LWT-Food Science and Technology
en : LWT-Food Science and Technology

巻 71, p. 40-46, 発行日 2016-09-01
出版者
出版者 ELSEVIER
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 0023-6438
DOI
識別子タイプ DOI
関連識別子 10.1016/j.lwt.2016.03.019
情報源
関連名称 SC30201707050017
関連サイト
識別子タイプ DOI
関連識別子 http://dx.doi.org/10.1016/j.lwt.2016.03.019
関連名称 LWT-Food Science and Technology
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-05-15 14:51:18.080385
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

ANDO, Yasumasa, Maeda, Yuka, MIZUTANI, Koichi, WAKATSUKI, Naoto, 萩原, 昌司, NABETANI, Hiroshi, 2016, Impact of blanching and freeze-thaw pretreatment on drying rate of carrot roots in relation to changes in cell membrane function and cell wall structure: ELSEVIER , 40–46 p.

Loading...

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3