WEKO3
-
RootNode
アイテム
Impact of blanching and freeze-thaw pretreatment on drying rate of carrot roots in relation to changes in cell membrane function and cell wall structure
https://repository.naro.go.jp/records/677
https://repository.naro.go.jp/records/67743cfc0fc-dd8c-4dda-8c78-ff25a2c83b39
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2018-06-04 | |||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||
タイトル | Impact of blanching and freeze-thaw pretreatment on drying rate of carrot roots in relation to changes in cell membrane function and cell wall structure | |||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||
タイトル | Impact of blanching and freeze-thaw pretreatment on drying rate of carrot roots in relation to changes in cell membrane function and cell wall structure | |||||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||||||||||
著者 |
ANDO, Yasumasa
× ANDO, Yasumasa
× Maeda, Yuka
× MIZUTANI, Koichi
× WAKATSUKI, Naoto
× 蘒原, 昌司
× NABETANI, Hiroshi
|
|||||||||||||||||||||||
書誌情報 |
LWT-Food Science and Technology en : LWT-Food Science and Technology 巻 71, p. 40-46, 発行日 2016-09-01 |
|||||||||||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||||||||||
出版者 | ELSEVIER | |||||||||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||||||||
収録物識別子 | 0023-6438 | |||||||||||||||||||||||
DOI | ||||||||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||||||||
関連識別子 | 10.1016/j.lwt.2016.03.019 | |||||||||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||||||||
関連名称 | SC30201707050017 | |||||||||||||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||||||||
関連識別子 | http://dx.doi.org/10.1016/j.lwt.2016.03.019 | |||||||||||||||||||||||
関連名称 | LWT-Food Science and Technology |
Share
Cite as
ANDO, Yasumasa, Maeda, Yuka, MIZUTANI, Koichi, WAKATSUKI, Naoto, 萩原, 昌司, NABETANI, Hiroshi, 2016, Impact of blanching and freeze-thaw pretreatment on drying rate of carrot roots in relation to changes in cell membrane function and cell wall structure: ELSEVIER , 40–46 p.
Loading...