WEKO3
-
RootNode
アイテム
Effect of short time heating on the mechanical fracture and electrical impedance properties of spinach (Spinacia oleracea L.)
https://repository.naro.go.jp/records/606
https://repository.naro.go.jp/records/6061e18c964-db01-44a4-b201-c6344ae45c37
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2018-06-04 | |||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||
タイトル | Effect of short time heating on the mechanical fracture and electrical impedance properties of spinach (Spinacia oleracea L.) | |||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||
タイトル | Effect of short time heating on the mechanical fracture and electrical impedance properties of spinach (Spinacia oleracea L.) | |||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||
著者 |
WATANABE, Takashi
× WATANABE, Takashi
× ANDO, Yasumasa
× ORIKASA, Takahiro
× SHIINA, Takeo
× KOHYAMA, Kaoru
|
|||||||||||||||
書誌情報 |
Journal of Food Engineering en : Journal of Food Engineering 巻 194, p. 9-14, 発行日 2017-02-01 |
|||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||
出版者 | ELSEVIER | |||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||
収録物識別子 | 0260-8774 | |||||||||||||||
DOI | ||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||
関連識別子 | 10.1016/j.jfoodeng.2016.09.001 | |||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||
関連名称 | SC30201707140011 | |||||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||
関連識別子 | http://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2016.09.001 | |||||||||||||||
関連名称 | Journal of Food Engineering |