ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance


インデックスリンク

インデックスツリー

  • RootNode

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 学術雑誌論文
  2. A-Z
  3. J-
  1. INDEX:組織別
  2. 農研機構 食品研究部門
  3. 学術論文

Effect of short time heating on the mechanical fracture and electrical impedance properties of spinach (Spinacia oleracea L.)

https://repository.naro.go.jp/records/606
https://repository.naro.go.jp/records/606
1e18c964-db01-44a4-b201-c6344ae45c37
Item type 学術雑誌論文 / Journal Article(1)
公開日 2018-06-04
タイトル
タイトル Effect of short time heating on the mechanical fracture and electrical impedance properties of spinach (Spinacia oleracea L.)
タイトル
タイトル Effect of short time heating on the mechanical fracture and electrical impedance properties of spinach (Spinacia oleracea L.)
言語 en
言語
言語 eng
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ journal article
アクセス権
アクセス権 metadata only access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_14cb
著者 WATANABE, Takashi

× WATANABE, Takashi

en WATANABE, Takashi

Search repository
ANDO, Yasumasa

× ANDO, Yasumasa

en ANDO, Yasumasa

Search repository
ORIKASA, Takahiro

× ORIKASA, Takahiro

en ORIKASA, Takahiro

Search repository
SHIINA, Takeo

× SHIINA, Takeo

en SHIINA, Takeo

Search repository
KOHYAMA, Kaoru

× KOHYAMA, Kaoru

en KOHYAMA, Kaoru

Search repository
書誌情報 Journal of Food Engineering
en : Journal of Food Engineering

巻 194, p. 9-14, 発行日 2017-02-01
出版者
出版者 ELSEVIER
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 0260-8774
DOI
識別子タイプ DOI
関連識別子 10.1016/j.jfoodeng.2016.09.001
情報源
関連名称 SC30201707140011
関連サイト
識別子タイプ DOI
関連識別子 http://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2016.09.001
関連名称 Journal of Food Engineering
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-05-15 15:29:20.245658
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3