ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance


インデックスリンク

インデックスツリー

  • RootNode

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 学術雑誌論文
  2. A-Z
  3. F-
  1. INDEX:組織別
  2. 農研機構 食品研究部門
  3. 学術論文

Comparison of the effects of differently processed soy foods on lipid metabolism in rats

https://repository.naro.go.jp/records/529
https://repository.naro.go.jp/records/529
e638667d-086e-4aca-81b5-cc3a8faac98c
Item type 学術雑誌論文 / Journal Article(1)
公開日 2018-06-04
タイトル
タイトル Comparison of the effects of differently processed soy foods on lipid metabolism in rats
タイトル
タイトル Comparison of the effects of differently processed soy foods on lipid metabolism in rats
言語 en
言語
言語 eng
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ journal article
アクセス権
アクセス権 metadata only access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_14cb
著者 TAKAHASHI, Yoko

× TAKAHASHI, Yoko

en TAKAHASHI, Yoko

Search repository
Ishiguro, Takahiro

× Ishiguro, Takahiro

en Ishiguro, Takahiro

Search repository
Murasawa, Hisashi

× Murasawa, Hisashi

en Murasawa, Hisashi

Search repository
石川(高野), 祐子

× 石川(高野), 祐子

en ISHIKAWA-TAKANO, Yuko
TAKANO-ISHIKAWA, Yuko

ja 石川(高野), 祐子

ja-Kana イシカワ(タカノ), ユウコ


Search repository
WATANABE, Jun

× WATANABE, Jun

en WATANABE, Jun

Search repository
YAMAKI, Koji

× YAMAKI, Koji

en YAMAKI, Koji

Search repository
内容記述
内容記述タイプ Other
内容記述 ポストプリント(著者最終稿)PDF添付
書誌情報 Food Science and Technology Research
en : Food Science and Technology Research

巻 23, 号 1, p. 163-168, 発行日 2017-01-01
出版者
出版者 Japanese Society for Food Science and Technology
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 1344-6606
DOI
識別子タイプ DOI
関連識別子 10.3136/fstr.23.163
情報源
関連名称 SC10201707120029
関連サイト
識別子タイプ DOI
関連識別子 https://doi.org/10.3136/fstr.23.163
関連名称 Food Science and Technology Research
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-05-15 15:49:44.801412
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

TAKAHASHI, Yoko, Ishiguro, Takahiro, Murasawa, Hisashi, 石川(高野), 祐子, WATANABE, Jun, YAMAKI, Koji, 2017, Comparison of the effects of differently processed soy foods on lipid metabolism in rats: Japanese Society for Food Science and Technology , 163–168 p.

Loading...

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3