ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance


インデックスリンク

インデックスツリー

  • RootNode

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 学術雑誌論文
  2. A-Z
  3. S-
  1. INDEX:組織別
  2. 農研機構 食品研究部門
  3. 学術論文
  1. INDEX:組織別
  2. 農研機構 作物研究部門
  3. 学術論文

Association of branched dextrin from Nägeli amylodextrin in water for screening of additives affecting starch gel properties

https://repository.naro.go.jp/records/5208
https://repository.naro.go.jp/records/5208
f19a9e94-f7ee-4870-849c-75a6ea3f82f7
Item type 学術雑誌論文 / Journal Article(1)
公開日 2021-01-04
タイトル
タイトル Association of branched dextrin from Nägeli amylodextrin in water for screening of additives affecting starch gel properties
タイトル
タイトル Association of branched dextrin from Nägeli amylodextrin in water for screening of additives affecting starch gel properties
言語 en
言語
言語 eng
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ journal article
アクセス権
アクセス権 metadata only access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_14cb
著者 松木, 順子

× 松木, 順子

松木, 順子

ja-Kana マツキ, ジュンコ

en MATSUKI, Junko

Search repository
佐々木, 朋子

× 佐々木, 朋子

佐々木, 朋子

ja-Kana ササキ, トモコ

en SASAKI, Tomoko

Search repository
與座, 宏一

× 與座, 宏一

與座, 宏一

ja-Kana ヨザ, コウイチ

en YOZA, Koichi

Search repository
前田, 英郎

× 前田, 英郎

前田, 英郎

ja-Kana マエダ, ヒデオ

en MAEDA, Hideo

Search repository
徳安, 健

× 徳安, 健

徳安, 健

ja-Kana トクヤス, ケン

en TOKUYASU, Ken

Search repository
書誌情報 Starch-Starke
en : Starch-Starke

巻 72, 号 5-6, p. 1900202, 発行日 2020-05
出版者
出版者 Wiley
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 1521-379X
DOI
識別子タイプ DOI
関連識別子 10.1002/star.201900202
情報源
関連名称 SC30202003240005
情報源
関連名称 NARO成果DBa
関連サイト
識別子タイプ DOI
関連識別子 https://doi.org/10.1002/star.201900202
関連名称 Starch-Starke
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-05-15 15:21:42.810489
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

MATSUKI, Junko, SASAKI, Tomoko, YOZA, Koichi, MAEDA, Hideo, TOKUYASU, Ken, 2020, Association of branched dextrin from Nägeli amylodextrin in water for screening of additives affecting starch gel properties: Wiley, 1900202– p.

Loading...

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3