ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance


インデックスリンク

インデックスツリー

  • RootNode

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 学術雑誌論文
  2. A-Z
  3. F-
  1. INDEX:組織別
  2. 農研機構 食品研究部門
  3. 学術論文

Microchannel emulsification study on formulation and stability characterization of monodisperse oil-in-water emulsions encapsulating quercetin

https://repository.naro.go.jp/records/520
https://repository.naro.go.jp/records/520
bb1fd1cf-65eb-411e-85d4-56b52d0cd9b7
Item type 学術雑誌論文 / Journal Article(1)
公開日 2018-06-04
タイトル
タイトル Microchannel emulsification study on formulation and stability characterization of monodisperse oil-in-water emulsions encapsulating quercetin
タイトル
タイトル Microchannel emulsification study on formulation and stability characterization of monodisperse oil-in-water emulsions encapsulating quercetin
言語 en
言語
言語 eng
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ journal article
アクセス権
アクセス権 metadata only access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_14cb
著者 Khalid, Nauman

× Khalid, Nauman

en Khalid, Nauman

Search repository
KOBAYASHI, Isao

× KOBAYASHI, Isao

en KOBAYASHI, Isao

Search repository
NEVES, Marcos Antonio

× NEVES, Marcos Antonio

en NEVES, Marcos Antonio

Search repository
UEMURA, Kunihiko

× UEMURA, Kunihiko

en UEMURA, Kunihiko

Search repository
Nakajima, Mitsutoshi

× Nakajima, Mitsutoshi

en Nakajima, Mitsutoshi

Search repository
NABETANI, Hiroshi

× NABETANI, Hiroshi

en NABETANI, Hiroshi

Search repository
書誌情報 Food Chemistry
en : Food Chemistry

巻 212, p. 27-34, 発行日 2016-12-01
出版者
出版者 ELSEVIER
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 0308-8146
DOI
識別子タイプ DOI
関連識別子 10.1016/j.foodchem.2016.05.154
情報源
関連名称 SC30201707070015
関連サイト
識別子タイプ DOI
関連識別子 http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2016.05.154
関連名称 Food Chemistry
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-05-15 14:15:48.157728
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

Khalid, Nauman, KOBAYASHI, Isao, NEVES, Marcos Antonio, UEMURA, Kunihiko, Nakajima, Mitsutoshi, NABETANI, Hiroshi, 2016, Microchannel emulsification study on formulation and stability characterization of monodisperse oil-in-water emulsions encapsulating quercetin: ELSEVIER , 27–34 p.

Loading...

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3