WEKO3
-
RootNode
アイテム
Microchannel emulsification study on formulation and stability characterization of monodisperse oil-in-water emulsions encapsulating quercetin
https://repository.naro.go.jp/records/520
https://repository.naro.go.jp/records/520bb1fd1cf-65eb-411e-85d4-56b52d0cd9b7
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2018-06-04 | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | Microchannel emulsification study on formulation and stability characterization of monodisperse oil-in-water emulsions encapsulating quercetin | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | Microchannel emulsification study on formulation and stability characterization of monodisperse oil-in-water emulsions encapsulating quercetin | |||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||||
著者 |
Khalid, Nauman
× Khalid, Nauman
× KOBAYASHI, Isao
× NEVES, Marcos Antonio
× UEMURA, Kunihiko
× Nakajima, Mitsutoshi
× NABETANI, Hiroshi
|
|||||||||||||||||
書誌情報 |
Food Chemistry en : Food Chemistry 巻 212, p. 27-34, 発行日 2016-12-01 |
|||||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||||
出版者 | ELSEVIER | |||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||
収録物識別子 | 0308-8146 | |||||||||||||||||
DOI | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
関連識別子 | 10.1016/j.foodchem.2016.05.154 | |||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||
関連名称 | SC30201707070015 | |||||||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
関連識別子 | http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2016.05.154 | |||||||||||||||||
関連名称 | Food Chemistry |
Share
Cite as
Khalid, Nauman, KOBAYASHI, Isao, NEVES, Marcos Antonio, UEMURA, Kunihiko, Nakajima, Mitsutoshi, NABETANI, Hiroshi, 2016, Microchannel emulsification study on formulation and stability characterization of monodisperse oil-in-water emulsions encapsulating quercetin: ELSEVIER , 27–34 p.
Loading...