WEKO3
-
RootNode
アイテム
Applicability of vacuum-microwave drying for tomato fruit based on evaluations of energy cost, color, functional components, and sensory qualities
https://repository.naro.go.jp/records/3568
https://repository.naro.go.jp/records/356881b3d686-98bc-4e61-9927-7104700a79e8
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2020-06-02 | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | Applicability of vacuum-microwave drying for tomato fruit based on evaluations of energy cost, color, functional components, and sensory qualities | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | Applicability of vacuum-microwave drying for tomato fruit based on evaluations of energy cost, color, functional components, and sensory qualities | |||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||||
著者 |
渡邊, 高志
× 渡邊, 高志
× 安藤, 泰雅
|
|||||||||||||||||
書誌情報 |
Journal of Food Processing and Preservation en : Journal of Food Processing and Preservation 巻 42, 号 6, p. e13625, 発行日 2018-04-14 |
|||||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||||
出版者 | Wiley | |||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||
収録物識別子 | 1745-4549 | |||||||||||||||||
DOI | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
関連識別子 | 10.1111/jfpp.13625 | |||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||
関連名称 | SC30201812270014 | |||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||
関連名称 | NARO成果DBd | |||||||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1111/jfpp.13625 | |||||||||||||||||
関連名称 | Journal of Food Processing and Preservation |
Share
Cite as
WATANABE, Takashi, ANDO, Yasumasa, 2018, Applicability of vacuum-microwave drying for tomato fruit based on evaluations of energy cost, color, functional components, and sensory qualities: Wiley , e13625– p.
Loading...