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Wide target analysis of acylglycerols in miso (Japanese fermented soybean paste) by supercritical fluid chromatography coupled with triple quadrupole mass spectrometry and the analysis of the correlation between taste and both acylglycerols and free fatty acids

https://repository.naro.go.jp/records/3208
https://repository.naro.go.jp/records/3208
d24caedd-5376-4ddc-a169-bb5ba23baece
Item type 学術雑誌論文 / Journal Article(1)
公開日 2019-12-10
タイトル
タイトル Wide target analysis of acylglycerols in miso (Japanese fermented soybean paste) by supercritical fluid chromatography coupled with triple quadrupole mass spectrometry and the analysis of the correlation between taste and both acylglycerols and free fatty acids
タイトル
タイトル Wide target analysis of acylglycerols in miso (Japanese fermented soybean paste) by supercritical fluid chromatography coupled with triple quadrupole mass spectrometry and the analysis of the correlation between taste and both acylglycerols and free fatty acids
言語 en
言語
言語 eng
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ journal article
アクセス権
アクセス権 metadata only access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_14cb
著者 楠本, 憲一

× 楠本, 憲一

en KUSUMOTO, Kenichi
KUSUMOTO, Ken-ichi

ja 楠本, 憲一

ja-Kana クスモト, ケンイチ


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書誌情報 Rapid Communications in Mass Spectrometry
en : Rapid Communications in Mass Spectrometry

巻 31, 号 11, p. 928-936, 発行日 2017-03-30
出版者
出版者 Wiley
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 0951-4198
DOI
識別子タイプ DOI
関連識別子 10.1002/rcm.7862
情報源
関連名称 SC10201804160064
情報源
関連名称 NARO成果DBd
関連サイト
識別子タイプ DOI
関連識別子 https://doi.org/10.1002/rcm.7862
関連名称 Rapid Communications in Mass Spectrometry
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Ver.1 2023-05-15 16:30:56.112697
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楠本, 憲一, 2017, Wide target analysis of acylglycerols in miso (Japanese fermented soybean paste) by supercritical fluid chromatography coupled with triple quadrupole mass spectrometry and the analysis of the correlation between taste and both acylglycerols and free fatty acids: Wiley, 928–936 p.

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