ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance


インデックスリンク

インデックスツリー

  • RootNode

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 学術雑誌論文
  2. A-Z
  3. A-
  1. INDEX:組織別
  2. 農研機構 西日本農業研究センター
  3. 学術論文

Reduction of dietary lysine increases free glutamate content in chicken meat and improves its taste.

https://repository.naro.go.jp/records/272
https://repository.naro.go.jp/records/272
0d503b5f-1d95-4328-81ed-d88b56c38d7a
Item type 学術雑誌論文 / Journal Article(1)
公開日 2018-03-29
タイトル
タイトル Reduction of dietary lysine increases free glutamate content in chicken meat and improves its taste.
タイトル
タイトル Reduction of dietary lysine increases free glutamate content in chicken meat and improves its taste.
言語 en
言語
言語 eng
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ journal article
アクセス権
アクセス権 metadata only access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_14cb
著者 WATANABE, Genya

× WATANABE, Genya

en WATANABE, Genya

Search repository
KOBAYASHI, Hiroyuki

× KOBAYASHI, Hiroyuki

en KOBAYASHI, Hiroyuki

Search repository
SHIBATA, Masahiro

× SHIBATA, Masahiro

en SHIBATA, Masahiro

Search repository
KUBOTA, Masatoshi

× KUBOTA, Masatoshi

en KUBOTA, Masatoshi

Search repository
KADOWAKI, Motoni

× KADOWAKI, Motoni

en KADOWAKI, Motoni

Search repository
FUJIMURA, Shinobu

× FUJIMURA, Shinobu

en FUJIMURA, Shinobu

Search repository
書誌情報 Animal Science Journal
en : Animal Science Journal

巻 88, 号 2, p. 300-305, 発行日 2017-02-28
出版者
出版者 John Wiley & Sons, Inc.
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 1740-0929
DOI
識別子タイプ DOI
関連識別子 10.1111/asj.12577
権利
権利情報 © John Wiley & Sons, Inc.
権利
権利情報 © Japanese Society of Animal Science
情報源
関連名称 SC10201707120021
関連サイト
識別子タイプ DOI
関連識別子 http://dx.doi.org/10.1111/asj.12577
関連名称 Animal Science Journal
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-05-15 15:27:43.526457
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

WATANABE, Genya, KOBAYASHI, Hiroyuki, SHIBATA, Masahiro, KUBOTA, Masatoshi, KADOWAKI, Motoni, FUJIMURA, Shinobu, 2017, Reduction of dietary lysine increases free glutamate content in chicken meat and improves its taste.: John Wiley & Sons, Inc., 300–305 p.

Loading...

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3