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Reduction of dietary lysine increases free glutamate content in chicken meat and improves its taste.
https://repository.naro.go.jp/records/272
https://repository.naro.go.jp/records/2720d503b5f-1d95-4328-81ed-d88b56c38d7a
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||||
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公開日 | 2018-03-29 | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | Reduction of dietary lysine increases free glutamate content in chicken meat and improves its taste. | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | Reduction of dietary lysine increases free glutamate content in chicken meat and improves its taste. | |||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||||
著者 |
WATANABE, Genya
× WATANABE, Genya
× KOBAYASHI, Hiroyuki
× SHIBATA, Masahiro
× KUBOTA, Masatoshi
× KADOWAKI, Motoni
× FUJIMURA, Shinobu
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書誌情報 |
Animal Science Journal en : Animal Science Journal 巻 88, 号 2, p. 300-305, 発行日 2017-02-28 |
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出版者 | ||||||||||||||||||
出版者 | John Wiley & Sons, Inc. | |||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||
収録物識別子 | 1740-0929 | |||||||||||||||||
DOI | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
関連識別子 | 10.1111/asj.12577 | |||||||||||||||||
権利 | ||||||||||||||||||
権利情報 | © John Wiley & Sons, Inc. | |||||||||||||||||
権利 | ||||||||||||||||||
権利情報 | © Japanese Society of Animal Science | |||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||
関連名称 | SC10201707120021 | |||||||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
関連識別子 | http://dx.doi.org/10.1111/asj.12577 | |||||||||||||||||
関連名称 | Animal Science Journal |
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Cite as
WATANABE, Genya, KOBAYASHI, Hiroyuki, SHIBATA, Masahiro, KUBOTA, Masatoshi, KADOWAKI, Motoni, FUJIMURA, Shinobu, 2017, Reduction of dietary lysine increases free glutamate content in chicken meat and improves its taste.: John Wiley & Sons, Inc., 300–305 p.
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