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アイテム
高機能性オオムギ品種育成のためのβ-グルカン高含有育種素材の選定と特性評価
https://repository.naro.go.jp/records/4378
https://repository.naro.go.jp/records/437827501555-337f-426d-92ed-19250e410271
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||||||||||
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公開日 | 2020-09-10 | |||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||
タイトル | 高機能性オオムギ品種育成のためのβ-グルカン高含有育種素材の選定と特性評価 | |||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||
タイトル | Screening and evaluation of genetic resources containing high level of β-glucan for breeding of barley cultivars for functional foods | |||||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||||||||
言語 | jpn | |||||||||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||||||||||
著者 |
塔野岡, 卓司
× 塔野岡, 卓司
× 河田, 尚之
× 荒木, 均
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書誌情報 |
育種学研究 en : Breeding Research 巻 20, 号 2, p. 144-150, 発行日 2018-12-01 |
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出版者 | ||||||||||||||||||||||||
出版者 | 日本育種学会 | |||||||||||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||||||||||
出版者 | Japanese Society of Breeding | |||||||||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||||||||
収録物識別子 | 1344-7629 | |||||||||||||||||||||||
DOI | ||||||||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||||||||
関連識別子 | 10.1270/jsbbr.18J07 | |||||||||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||||||||
関連名称 | SC10201902210003 | |||||||||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||||||||
関連名称 | NARO成果Dba-BR | |||||||||||||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1270/jsbbr.18J07 | |||||||||||||||||||||||
関連名称 | 育種学研究 |
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Cite as
TONOOKA, Takuji, KAWADA, Naoyuki, ARAKI, Hitoshi, n.d., Screening and evaluation of genetic resources containing high level of β-glucan for breeding of barley cultivars for functional foods: Japanese Society of Breeding, 144–150 p.
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