WEKO3
-
RootNode
アイテム
Development and Evaluation of Event-Specific Quantitative PCR Method for Genetically Modified Soybean MON87701
https://repository.naro.go.jp/records/1031
https://repository.naro.go.jp/records/1031930f8ce1-8435-4816-969c-51e29441dda5
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2018-08-30 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | Development and Evaluation of Event-Specific Quantitative PCR Method for Genetically Modified Soybean MON87701 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
著者 |
塚原 啓太
× 塚原 啓太
× 高畠, 令王奈
× 増渕 , 友子
× 布藤 , 聡
× 峯岸 , 恭孝
× 野口 , 秋雄
× 近藤 , 一成
× 最上(西巻) , 友子
× 倉嶋 , たけ代
× 真野, 潤一
× 橘田, 和美
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
書誌情報 |
食品衛生学雑誌 巻 57, 号 6, p. 187-192, 発行日 2016-12-01 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
出版者 | Japanese Society for Food Hygiene and Safety | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
収録物識別子 | 0015-6426 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
DOI | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
関連識別子 | 10.3358/shokueishi.57.187 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
関連名称 | SC10201707110013 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
関連識別子 | http://dx.doi.org/10.3358/shokueishi.57.187 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
関連名称 | 食品衛生学雑誌 |
Share
Cite as
塚原 啓太, 高畠, 令王奈, 増渕 , 友子, 布藤 , 聡, 峯岸 , 恭孝, 野口 , 秋雄, 近藤 , 一成, 最上(西巻) , 友子, 倉嶋 , たけ代, 真野, 潤一, 橘田, 和美, n.d., Development and Evaluation of Event-Specific Quantitative PCR Method for Genetically Modified Soybean MON87701: Japanese Society for Food Hygiene and Safety , 187–192 p.
Loading...