@article{oai:repository.naro.go.jp:00000942, author = {宮原 , 平 and MIYAHARA, Taira and 三宅, 奈穂 and MIYAKE, Nao and 澤藤 , ことは and SAWAHUJI, Kotoha and 橘田, 和美 and KITTA, Kazumi and 中村 , 公亮 and NAKAMURA, Kosuke and 近藤 , 一成 and KONDO, Kazunari and 小関 , 良宏 and OZEKI, Yoshihiro}, issue = {3}, journal = {日本食品化学学会誌, Japanese Journal of Food Chemistry and Safety}, month = {Dec}, pages = {141--148}, title = {小麦加工食品におけるゲノムDNA 断片化の調査}, volume = {23}, year = {2016}, yomi = {ミヤハラ, タイラ and ミヤケ, ナオ and サワフジ, コトハ and キッタ, カズミ and ナカムラ, コウスケ and コンドウ, カズナリ and オゼキ, ヨシヒロ} }