@article{oai:repository.naro.go.jp:00005635, author = {中島, 郁世 and NAKAJIMA, Ikuyo and 佐々木, 啓介 and SASAKI, Keisuke and 成田, 卓美 and NARITA, Takumi and 渡邊, 源哉 and WATANABE, Genya and 本山, 三知代 and MOTOYAMA, Michiyo and 山口, 弘道 and YAMAGUCHI, Hiromichi and 草, 佳那子 and KUSA, Kanako and 木村, 俊之 and KIMURA, Toshiyuki}, issue = {1}, journal = {日本養豚学会誌, Nihon Youton Gakkaishi(online)|The Japanese Journal of Swine Science}, month = {Jun}, pages = {1--13}, title = {慣行肥育とトコトリエノール高含有飼料用米「オオナリ」給与肥育における豚肉質の保存性の比較}, volume = {57}, year = {2020}, yomi = {ナカジマ, イクヨ and ササキ, ケイスケ and ナリタ, タクミ and ワタナベ, ゲンヤ and モトヤマ, ミチヨ and ヤマグチ, ヒロミチ and クサ, カナコ and キムラ, トシユキ} }