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【お知らせ】
2023.3.24
植物遺伝資源探索導入調査報告書38巻
を掲載しました。
2022.3.28
植物遺伝資源探索導入調査報告書37巻
を掲載しました。
2022.3.17
北海道農業経営研究第118号
を掲載しました。(2022.7.5 和文、英文の抄録を追加しました)
2022.2.1~ 農研機構研究報告は
J-Stage
より全文をご利用できます。旧DOIからJ-Stageへリダイレクトしています。
*農研機構刊行物を除く発表成果は、年度単位で書誌情報一括登録/全文PDFは随時登録 にて更新しています。
*DOIのリンクは公開から約1週間程度で有効になります。
*農研機構の刊行物を書誌単位・組織体系別で閲覧する場合は、インデックスツリー
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農研機構 食品研究部門
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大豆粉生地物性に対するグルタチオンの効果
早川 文代
,
福井 明子
,
松木 順子
,
矢野 裕之
農研機構研究報告 食品研究部門/Bulletin of the NARO, Food Research,(1),1-7 (2017-03)
pdf
フェロモントラップに捕獲されたコクゾウムシのImageJを用いた半自動計数法の開発
曲山 幸生
,
今村 太郎
,
古井 聡
,
宮ノ下 明大
農研機構研究報告 食品研究部門/Bulletin of the NARO, Food Research,(1),9-17 (2017-03)
pdf
セルロース系エタノール製造時の副工程としてのErianthus arundinaceus 茎葉部からのp- クマル酸及びフェルラ酸の結晶粉末の調整
趙 鋭
,
城間 力
,
ユン ミンスウ
,
池 正和
,
関 笛
,
小山 善幸
,
我有 満
,
徳安 健
農研機構研究報告 食品研究部門/Bulletin of the NARO, Food Research,(1),19-28 (2017-03)
pdf
品種および収穫時期の違いがパプリカの抗酸化能に及ぼす影響
若木 学
,
石川(高野) 祐子
農研機構研究報告 食品研究部門/Bulletin of the NARO, Food Research,(1),29-34 (2017-03)
pdf
食品関連タンパク質の熱処理可溶性分子の溶液X線散乱測定による特性解析
渡邊 康
農研機構研究報告 食品研究部門/Bulletin of the NARO, Food Research,(1),35-39 (2017-03)
pdf
リンゴプロシアニジン5量体がヘルパーT細胞の分化に及ぼす影響の解析
後藤 真生
,
若木 学
,
石川(高野) 祐子
農研機構研究報告 食品研究部門/Bulletin of the NARO, Food Research,(1),41-45 (2017-03)
pdf
3MTM病原菌自動検出システム 改良サルモネラ検出キット MDA2 SALの評価
川崎 晋
,
齋藤 美枝
,
Noviyanti Fia
,
原田 武尚
,
斉藤 匠子
,
守山 隆敏
農研機構研究報告 食品研究部門/Bulletin of the NARO, Food Research,(1),47-51 (2017-03)
pdf
大学生を対象とした食の安全セミナープログラムの開発
細谷 幸恵
,
野澤 博美
,
川崎 晋
,
稲津 康弘
農研機構研究報告 食品研究部門/Bulletin of the NARO, Food Research,(1),53-58 (2017-03)
pdf
シトリニン含有タイ米標準物質の調製
畑林 秀美
,
佐合 由紀
,
中川 博之
,
久城 真代
農研機構研究報告 食品研究部門/Bulletin of the NARO, Food Research,(1),59-63 (2017-03)
pdf
茨城県つくば市の屋外でトラップに捕獲された貯穀害虫の記録 (2015年11月~ 2016年10月)
古井 聡
,
宮ノ下 明大
,
今村 太郎
,
曲山 幸生
農研機構研究報告 食品研究部門/Bulletin of the NARO, Food Research,(1),65-71 (2017-03)
pdf
小染色体を保有するAspergillus oryzae株について
楠本 憲一
,
服部 領太
,
鈴木 聡
農研機構研究報告 食品研究部門/Bulletin of the NARO, Food Research,(1),73-78 (2017-03)
pdf
CaCCO プロセス由来糖化後残渣からのアルカリ可溶性リグニン抽出条件最適化
山岸 賢治
,
趙 鋭
,
池 正和
,
関 笛
,
我有 満
,
徳安 健
農研機構研究報告 食品研究部門/Bulletin of the NARO, Food Research,(1),79-85 (2017-03)
pdf
ナス科野菜の酸素ラジカル吸収能(Oxygen radical absorbance capacity)の評価
石川(高野) 祐子
,
若木 学
,
斎藤 新
,
河崎 靖
,
山本(前田) 万里
農研機構研究報告 食品研究部門/Bulletin of the NARO, Food Research,(1),87-93 (2017-03)
pdf
うどん・そうめん類と中華めん類のゆで調理における安定ストロンチウム および主要無機元素の挙動
進藤 久美子
,
八戸 真弓
,
濱松 潮香
農研機構研究報告 食品研究部門/Bulletin of the NARO, Food Research,(1),95-103 (2017-03)
pdf
Detection of fumonisin C1, C2 and C3 in corn powder by LC - Orbitrap MS
JSM Mycotoxins/JSM Mycotoxins,66(2),111-118 (2016-09)
市販されている色素米とコシヒカリのミネラル含量
鈴木 雅博
,
大坪 研一
日本食品科学工学会誌,63(4),158-161 (2016)
澱粉・大豆油混合物のエクストルージョン処理によるラットの油脂吸収低下
伊東 利博
,
高橋 陽子
,
大久保 剛
,
八巻 幸二
,
中嶋 光敏
,
五十部 誠一郎
日本食品科学工学会誌,63(5),236-241 (2016)
加工による影響を受けにくい微量元素組成による原藻わかめ,湯通し塩蔵わかめおよび乾わかめの産地判別
絵面 智宏
,
國分 敦子
,
阿部 洋俊
,
濱田 真子
,
加藤 栄一
,
鈴木 彌生子
日本食品科学工学会誌,63(8),427-432 (2016)
連続通電加熱による味噌の殺菌
植村 邦彦
,
高橋 千栄子
,
金房 純代
,
小林 功
日本食品科学工学会誌,63(11),516-519 (2016)
連続通電加熱による味噌中のフォスファターゼ失活
植村 邦彦
,
高橋 千栄子
,
金房 純代
,
小林 功
日本食品科学工学会誌,63(12),575-577 (2016)
機能性農産物を使用した機能性弁当の内臓脂肪等メタボリックシンドロームへの影響の検証するヒト介入ランダム化プラセボ対象比較試験
山本(前田) 万里
,
廣澤 孝保
,
三原 洋一
,
倉貫 早智
,
中村 丁次
,
川本 伸一
,
大谷 敏郎
,
田中 俊一
,
大橋 靖夫
日本食品科学工学会誌,64(1),23-33 (2017)
Evaluating the efficacy of modified atmosphere packaging (MAP) to reduce mechanical injury and quality loss of broccoli
Acta Horticulturae/Acta Horticulturae,(1120),49-56 (2016-07)
A technical and environmental evaluation of implementation of the bulk container to the distribution of fresh Japanese radish and cabbage in Japan
Acta Horticulturae/Acta Horticulturae,(1120),285-292 (2016-07)
A novel non-thermostable deuterolysin from Aspergillus oryzae.
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry/Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry,80(9),1813-1819 (2016-04)
Inter-laboratory optimization of protein extraction, separation, and fluorescent detection of endogenous rice allergens
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry/Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry,80(11),2198-2207 (2016-07)
pdf
Genomic analysis of Bacillus subtilis lytic bacteriophage ϕNIT1 capable of obstructing natto fermentation carrying genes for the capsule-lytic soluble enzymes poly-γ-glutamate hydrolase and levanase
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry/Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry,81(1),135-146 (2016-09)
The content and distribution of steryl ferulates in whieat produced in Japan
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry/Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry,81(3),573-580 (2016-11)
Paenibacillus sp. 598K 6-α-glucosyltransferase is essential for cycloisomaltooligosaccharide synthesis from α-(1→4)-glucan
ICHINOSE Hitomi
,
SUZUKI Ryuichiro
,
MIYAZAKI Takatsugu
,
木村 啓太郎
,
門間 充
,
SUZUKI Nobuhiro
,
藤本 瑞
,
KIMURA Atsuo
,
舟根 和美
Applied Microbiology and Biotechnology/Applied Microbiology and Biotechnology,101(10),4115-4128 (2017-02-21)
pdf
Three extracellular dipeptidyl peptidases found in Aspergillus oryzae show varying substrate specificities.
Applied Microbiology and Biotechnology/Applied Microbiology and Biotechnology,100(11),4947-4958 (2016-06)
Development and Interlaboratory Validation of a Simple Screening Method for Genetically Modified Maize Using a ΔΔ C q -Based Multiplex Real-Time PCR Assay
Analytical Chemistry/Analytical Chemistry,88(8),4285-4293 (2016-04)
The effect of quercetin on genetic expression of the commensal gut microbes Bifidobacterium catenulatum, Enterococcus caccae and Ruminococcus gauvreauii
Anaerobe/Anaerobe,42,130-141 (2016-12)
pdf
Interlaboratory validation data on real-time polymerase chain reaction detection for unauthorized genetically modified papaya line PRSV-YK
Data in Brief/Data in Brief,7,1165-1170 (2018-06-16)
Cross-linkable chitosan-based hydrogel microbeads with pH-responsive adsorption properties for organic dyes prepared using size-tunable microchannel emulsification technique
Colloids and Surfaces A-Physicochemical and Engineering Aspects/Colloids and Surfaces A-Physicochemical and Engineering Aspects,514,69-78 (2018-02-17)
Investigation of Supramolecular Nanofibers Formed from Multicomponent Nucleotide-Appended Bolaamphiphiles and Heteropolymeric DNA as a Template
ChemPlusChem/ChemPlusChem,81(11),1230-1236 (2018-11-16)
Comparison of Starch Physicochemical Properties of Waxy Rice Cultivars with Different Hardening Rates
Cereal Chemistry/Cereal Chemistry,94(4),699-704 (2018-02-17)
Effect of esterified oligosaccharides on the formation and stability of oil-in-water emulsions
Carbohydrate Polymers/Carbohydrate Polymers,143,44-50 (2018-06-16)
Development of a bench-top extra-cleanroom for DNA amplification
Biotechniques/Biotechniques,61(1),42-46 (2018-07-16)
Cinnamic acid shortens the period of the circadian clock in mice
Biochemistry and Biophysics Reports/Biochemistry and Biophysics Reports,9,232-237 (2018-03-17)
Improvement of Triglyceride Levels through the Intake of Enriched-β-Conglycinin Soybean (Nanahomare) Revealed in a Randomized, Double-Blind, Placebo-Controlled Study
Nutrients/Nutrients,8(8),491 (2016-08-01)
Intraduodenal infusion of cyanidin-3-glucoside transiently promotes triglyceride excretion into bile in rats
Nutrition Research/Nutrition Research,38,34-42 (2017-02-01)
Short-term feeding at the wrong time is sufficient to desynchronize peripheral clocks and induce obesity with hyperphagia, physical inactivity and metabolic disorders in mice
Metabolism-Clinical and Experimental/Metabolism-Clinical and Experimental,65(5),714-727 (2016-05-01)
NMR-Based Metabolic Profiling of Field-Grown Leaves from Sugar Beet Plants Harbouring Different Levels of Resistance to Cercospora Leaf Spot Disease
Metabolites/Metabolites,7(1),4 (2017-01-01)
福岡県におけるオオツノコクヌストモドキの分布再確認
木村 悟朗
,
武井 秀平
,
宮ノ下 明大
,
谷川 力
Medical Entomology and Zoology/Medical Entomology and Zoology,67(2),97-99 (2016-08-01)
神奈川県の製造工場におけるガイマイツヅリガCorcyra cephalonicaの発生
木村 悟朗
Medical Entomology and Zoology/Medical Entomology and Zoology,67(2),83-85 (2016-08-01)
A survey of metabolic changes in potato leaves by NMR-based metabolic profiling in relation to resistance to late blight disease under field conditions
Magnetic Resonance in Chemistry/Magnetic Resonance in Chemistry,55(2),120-127 (2016-09-01)
Formulation of W/O/W emulsions loaded with short-chain fatty acid and their stability improvement by layer-by-layer deposition using dietary fibers
LWT-Food Science and Technology/LWT-Food Science and Technology,76(B),344-350 (2017-03-01)
Impact of blanching and freeze-thaw pretreatment on drying rate of carrot roots in relation to changes in cell membrane function and cell wall structure
LWT-Food Science and Technology/LWT-Food Science and Technology,71,40-46 (2016-09-01)
Relationships between mechanical properties obtained from compression test and electromyography variables during natural oral processing of gellan gum gels
Journal of Texture Studies/Journal of Texture Studies,48(1),66-75 (2017-02-01)
Texture evaluation of soft gels with different fracture strains using an artificial tongue
Journal of Texture Studies/Journal of Texture Studies,47(6),496-503 (2016-12-01)
Collaborative Study of an Indirect Enzymatic Method for the Simultaneous Analysis of 3-MCPD, 2-MCPD, and Glycidyl Esters in Edible Oils
Journal of Oleo Science/Journal of Oleo Science,65(7),557-568 (2016-07-01)
Structure of a Precursor to the Blue Components Produced in the Blue Discoloration in Japanese Radish (Raphanus sativus) Roots
Journal of Natural Products/Journal of Natural Products,79(5),1381-1387 (2016-05-01)
Isolation and structure determination of a new lantibiotic cinnamycin B from Actinomadura atramentaria based on genome mining
Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology/Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology,43(8),1159-1165 (2016-08-01)
Detection of Candidatus Liberibacter asiaticus from branch collars of citrus trees
Journal of General Plant Pathology/Journal of General Plant Pathology,82(5),248-253 (2016-09-01)
Thermal inactivation kinetics of pectin methylesterase and the impact of thermal treatment on the texture, electrical impedance characteristics and cell wall structure of Japanese radish (Raphanus sativus L.)
Journal of Food Engineering/Journal of Food Engineering,199,9-18 (2016-12-01)
Effect of short time heating on the mechanical fracture and electrical impedance properties of spinach (Spinacia oleracea L.)
Journal of Food Engineering/Journal of Food Engineering,194,9-14 (2017-02-01)
Injury and recovery of Escherichia coli ATCC25922 cells treated by high hydrostatic pressure at 400-600 MPa
Journal of Bioscience and Bioengineering/Journal of Bioscience and Bioengineering,123(6),698-706 (2017-03-01)
Screening, expression, and characterization of an anti-human oxidized low^density lipoprotein single-chain variable fragment
Journal of Bioscience and Bioengineering/Journal of Bioscience and Bioengineering,122(3),287 (2016-09-01)
Mechanism Underlying the Onset of Internal Blue Discoloration in Japanese Radish (Raphanus sativus) Roots
Journal of Agricultural and Food Chemistry/Journal of Agricultural and Food Chemistry,64(35),6745-6751 (2016-09-01)
Identification and evaluation of antioxidants in Japanese parsley
International Journal of Food Sciences and Nutrition/International Journal of Food Sciences and Nutrition,67(4),431-440 (2016-04-01)
Quantification method of osmotin-like proteins in sweet pepper and eggplant by liquid chromatography/tandem mass spectrometry based on the aqua technology
International Journal of Food Properties/International Journal of Food Properties,20(1),213-219 (2017-01-01)
Introduction of H-antigens into oligosaccharides and sugar chains of glycoproteins using highly efficient 1,2-α-L-fucosynthase
Glycobiology/Glycobiology,26(11),1235-1247 (2016-08-01)
Additive Beneficial Effect of Epigallocatechin Gallate and Quercetin on the Arteriosclerosis Index in Mice
Food Science and Technology Research/Food Science and Technology Research,23(2),355-361 (2017-03-01)
Comparison of the effects of differently processed soy foods on lipid metabolism in rats
Food Science and Technology Research/Food Science and Technology Research,23(1),163-168 (2017-01-01)
Evaluation of the Relationship Between Shock and Bruise Area of Apple Fruit
Food Science and Technology Research/Food Science and Technology Research,22(4),485-489 (2016-07-01)
Formulation and stability assessment of ergocalciferol loaded oil-in-water nanoemulsions: Insights of emulsifiers effect on stabilization mechanism
Food Research International/Food Research International,90,320-327 (2016-12-01)
A rapid screening of histamine concentration in fish fillet by direct analysis in real time mass spectrometry (DART-MS)
Food Control/Food Control,75,181-186 (2016-12-01)
Microchannel emulsification study on formulation and stability characterization of monodisperse oil-in-water emulsions encapsulating quercetin
Food Chemistry/Food Chemistry,212,27-34 (2016-12-01)
Whole genome sequence analysis of unidentified genetically modified papaya for development of a specific detection method
Food Chemistry/Food Chemistry,205,272-279 (2016-08-01)
Absolute quantification of Pru av 2 in sweet cherry fruit by liquid chromatography/tandem mass spectrometry with the use of a stable isotope-labelled peptide
Food Chemistry/Food Chemistry,204,129-134 (2016-08-01)
Nutrients Modulate T1r2 Transcript Levels in MIN 6 and Primary Cultured Taste Buds Cells under High Glucose Condition
Food and Nutrition Sciences/Food and Nutrition Sciences,7(4),312-319 (2016-04-01)
NMR analysis on the sialic acid-binding mechanism of an R-type lectin mutant by natural evolution-mimicry
FEBS Letters/FEBS Letters,590(12),1720-1728 (2016-06-01)
Sphaericin, a lasso peptide from the rare actinomycete Planomonospora sphaerica
European Journal of Organic Chemistry/European Journal of Organic Chemistry,2017(8),1177-1183 (2017-01-01)
Sex-Based Differences in Smgc Expression in the Submandibular Gland of C57BL/6 Mice
Pathobiology/Pathobiology,83(6),287-294 (2016-06-01)
Electromyography analysis of natural mastication behavior using varying mouthful quantities of two types of gels
Physiology & Behavior/Physiology & Behavior,161,174-182 (2016-07-01)
Moderate pulsed electric field treatment enhances exopolysaccharide production by Lactococcus lactis subspecies cremoris
Process Biochemistry/Process Biochemistry,51(9),1120-1128 (2016-09-01)
Translocation of the Radioactive Caesium via the Calyx in Persimmon Fruit (Part 2) Addition Amount of Radioactive Caesium to the Calyx and Transfer Rate to Pulp
RADIOISOTOPES/RADIOISOTOPES,65(12),507-515 (2016-12-01)
Taste substance binding elicits conformational change of taste receptor T1r heterodimer extracellular domains
Scientific Reports/Scientific Reports,6,25745 (2016-05-01)
Isolation and structural determination of a new antibacterial compound demethyl-L-681,217 from Streptomyces cattleya
The Journal of Antibiotics/The Journal of Antibiotics,69(11),839-842 (2016-05-01)
A glycosynthase derived from an inverting chitinase with an extended binding cleft
The Journal of Biochemistry/The Journal of Biochemistry,160(2),93-100 (2016-08-01)
Addition of Carbon to the Culture Medium Improves the Detection Efficiency of Aflatoxin Synthetic Fungi
Toxins - Open Access Toxinology Journal/Toxins - Open Access Toxinology Journal,8(11),338 (2016-11-01)
米菓子「柿の種」と揚げピーナッツにおけるノシメマダラメイガPlodia interpunctellaの発育
宮ノ下 明大
,
今村 太郎
,
古井 聡
ペストロジー/pestology(Pest Control Research),31(1),1-4 (2016-04-01)
一般住宅地の屋外に設置したフェロモントラップに捕獲されたコクゾウムシの記録
宮ノ下 明大
,
佐野 俊夫
ペストロジー/pestology(Pest Control Research),31(2),61-64 (2016-09-01)
茨城県の玄米貯蔵施設屋外におけるコクゾウムシの越冬
宮ノ下 明大
,
今村 太郎
,
古井 聡
,
曲山 幸生
ペストロジー/pestology(Pest Control Research),31(2),65-67 (2016-09-01)
衛生ボーロの性状と嗜好に及ぼす機能性キノコ粉末添加の影響
菅野 友美
,
亀谷 宏美
,
鵜飼 光子
日本家政学会誌/Journal of Home Economics of Japan,67(3),161-167 (2016-04-01)
聴講者応答システムを利用した食の安全講義の効果測定
増田 知尋
,
村越 琢磨
,
内海 建
,
木村 敦
,
日野 明寛
,
和田 有史
日本官能評価学会誌/Japanese Journal of Sensory Evaluation,20(1),22-29 (2016-04-01)
国産軟質小麦由来の麺に含まれるゼアラレノンの調理での残存
久城 真代
,
鄭 雅志
,
吉田 めぐみ
,
中川 博之
,
長嶋 等
,
岡留 博司
,
中島 隆
日本食品化学学会誌/Japanese Journal of Food Chemistry and Safety,23(2),107-112 (2016-08-01)
小麦加工食品におけるゲノムDNA 断片化の調査
宮原 平
,
三宅 奈穂
,
澤藤 ことは
,
橘田 和美
,
中村 公亮
,
近藤 一成
,
小関 良宏
日本食品化学学会誌/Japanese Journal of Food Chemistry and Safety,23(3),141-148 (2016-12-01)
キャビティリングダウン分光分析法を用いた果物および野菜の水分の酸素・水素安定同位体比
鈴木 彌生子
日本水文科学会誌/Journal of Japanese Association of Hydrological Sciences,46(2),157-166 (2016-09-01)
Development and Evaluation of Event-Specific Quantitative PCR Method for Genetically Modified Soybean MON87701
塚原 啓太
,
高畠 令王奈
,
増渕 友子
,
布藤 聡
,
峯岸 恭孝
,
野口 秋雄
,
近藤 一成
,
最上(西巻) 友子
,
倉嶋 たけ代
,
真野 潤一
,
橘田 和美
食品衛生学雑誌,57(6),187-192 (2016-12-01)
電子スピン共鳴分光法によるガンマ線照射大豆のラジカル消去活性分析
亀谷 宏美
,
等々力 節子
食品照射/Food Irradiation, Japan,51(1),11-16 (2016-11-01)
衝撃によるブドウの脱粒を防止するための包装方法の提案
北澤 裕明
,
明石 秀也
,
長谷川 奈緒子
,
永田 雅靖
日本食品保蔵科学会誌/Food Preservation Science,43(1),23-28 (2017-01-01)
精米法と調理法が異なる米飯の咀嚼特性
神山 かおる
日本咀嚼学会雑誌,26(1),14-19 (2016-05-01)
白米用条件で炊飯した精米法が異なる米飯の咀嚼特性
神山 かおる
日本咀嚼学会雑誌,26(2),56-61 (2016-12-01)
Effect of Orbital Interactions between Vicinal Bonds and between Hydroxy Groups on the Conformational Stabilities of 1,2-Ethanediol and 2,3-Butanediols
林 宣之
,
氏原 ともみ
,
IKEDA Hirotaka
Journal of Physical Chemistry A/Journal of Physical Chemistry A,121(44),8484-8494 (2017-10-13)
Regulation of respiratory pathway and electron transport chain in relation to senescence of postharvest white mushroom (Agaricus bisporus) under high O2/CO2 controlled atmospheres
李 玲
,
北澤 裕明
,
WANG Xiangyou
,
SUN Han
Journal of Agricultural and Food Chemistry/Journal of Agricultural and Food Chemistry,65(16),3351-3359 (2017-03-14)
Centrifugation-Controlled Thermal Convection and Its Application to Rapid Microfluidic Polymerase Chain Reaction Devices
SAITO Masato
,
TAKAHASHI Kazuya
,
KIRIYAMA Yuichiro
,
ESPULAR Wilfred Villariza
,
ASO Hiroshi
,
SEKIYA Tadanobu
,
TANAKA Yoshikazu
,
SAWAZUMI Tsuneo
,
古井 聡
,
TAMIYA Eiichi
Analytical Chemistry/Analytical Chemistry,89(23),12797-12804 (2017-11-07)
GH30 glucuronoxylan-specific xylanase from Streptomyces turgidiscabies C56
MAEHARA Tomoko
,
YAGI Haruka
,
SATO Tomoko
,
亀山 眞由美
,
藤本 瑞
,
KAMINO Kei
,
北村 義明
,
ST. JOHN Franz
,
矢追 克郎
,
金子 哲
Applied and Environmental Microbiology/Applied and Environmental Microbiology,84(4),e01850-17 (2018-01-31)
Temperature during conidiation affects stress tolerance, pigmentation, and trypacidin accumulation in the conidia of the airborne pathogen Aspergillus fumigatus
鈴木 聡
PLoS ONE/PLoS ONE,12(5),e0177050 (2017-05-09)
pdf
Lipoproteins comprise at least 10 different classes in rats, each of which contains a unique set of proteins as the primary component
高橋 陽子
PLoS ONE/PLoS ONE,13(2),e0192955 (2018-02-20)
pdf
Quercetin metabolism by fecal microbiota from healthy elderly human subjects
田村 基
,
星 千草
,
小堀 真珠子
PLoS ONE/PLoS ONE,12(11),e0188271 (2017-11-27)
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